Lantbröd med surdeg
För att få ett riktigt gott matbröd har vi tagit det bästa från den italienska brödkulturen, med durumvetemjöl, olivolja och en gnutta medelhavssalt, och kombinerat det med surdeg som ger brödet ännu bättre jäsning, struktur och smak. Nybakat lantbröd funkar perfekt som smörgås, men går lika bra att servera till soppa eller pasta. Ett jättegott bröd utan tillsatt socker.
Samtliga torra ingredienser medföljer, tillsätt bara vatten. En påse ger två bröd.
Ingredienser
Vetemjöl, durumvetemjöl, rågsikt, medelhavssalt (2%), olivolja (2%), vetekli, vetegluten, emulgeringsmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), enzymer.
Ravintoarvo per 100g
- Energi1460 kJ/350 kcal
- Fett3,5 g
- varav mättat0,7 g
- Kolhydrater64 g
- varav sockerarter1,5 g
- Fiber4 g
- Protein12 g
- Salt1,7 g